Mladý a talentovaný kouzelník

Mladý a talentovaný kouzelník

Jistě si pamatujete na pořady v televizi, kde kouzelník předváděl všelijaká kouzla, triky a magii. Jména mistrů kouzelníků si mnozí z nás pamatují dodnes, a možná stejně jako Vy, když jste byli malý, jsou i Vaše ratolesti milovníky kouzel a magie. Každé dítě, ale i mnoho dospělých, si tak nedokáže představit jakoukoliv oslavu, nebo akci, bez kouzelníka, který svými triky ohromí každé publikum. Může se tak jednat o kouzelnické triky s kartami, iluzionistická představení s asistentkou, nebo s králíkem v klobouku, či klasické tvarování nafukovacích balonků do tvaru všelijakých zvířátek.

magie

Pokud se i Vám rozzáří úsměv ve tváři, když sledujete kouzla, anebo jen zkrátka chystáte například narozeninovou oslavu pro svého potomka, jistě Vás kouzelnické vystoupení nezklame. Navíc pak máte na výběr, jaké konkrétní představení byste si přáli. Kouzelník Brno https://www.vaskouzelnik.cz/ Vám tak poskytne například samostatné vystoupení pro ty nejmenší, které zahrnuje zapojení malých diváků přímo do představení. Pro dospělé publikum je zde mikromagie a vystoupení přímo na podiu. Ani výše zmíněné tvarování z balonků do různých zvířátek, nebo věcí, zde není opomíjeno, a nezklame Vás ani vtipné, improvizované moderování samotných akcí.

kouzelník

Vystoupení profesionálního, mladého, talentovaného, i vtipného kouzelníka Vám i Vašim ratolestem přinese nejen úsměv na tváři, ale také nezapomenutelné vzpomínky, i krásný zážitek. Svěřte proto oslavu narozenin, dětský den, nebo školní akci, do rukou mistra svého řemesla, který se v magii pohybuje již pěknou řádku let, a který Vás dokáže přesvědčit i o nemožném. Sice na Vás nečeká žádný z představitelů Harryho Pottera, ani z jiných filmů, ovšem za to na Vás čeká mistr kouzel, se zkušenostmi ze zahraničí, i s mnoha oceněními, která si za svou mnohaletou kariéru nasbíral. Máte proto záruku, že Vás tento kouzelník nezklame.