Silvini dresy

Silvini dresy

Moderní doba si žádá moderní sport. A tím se v poslední době jeví čím dál tím více cyklistika. Historie praví o prvních vynálezech předcházejících cyklistickým kolům již na počátku 19. století (draisinách), kdy se tento sport zrodil. Nesporně nejdůležitějším předmětem pro výkon cyklisty je kolo samotné, ať už horské, silniční či trackové. Nicméně sportovci po celém světě potřebují mimo jiné i kvalitní a dobře padnoucí sportovní silvini dresy C-store, například ty které nabízí sportovní značka Silviny. Výběr takového sportovního dresu je pro jeho uživatele nesmírně důležitý. Měl by splňovat jistá kritéria, která se nelehce hledají na jednom místě. Právě proto přišla značka Silviny s naprosto skvěle padnoucími dresy. Najdete je na webové stránce www.c-store.cz, kde naleznete veliký výběr všech možných druhů sportovních dresů a nejenom to.

Cyklodres Silvini Brunello

Silviny nepřichází na trh pouze s běžnými dresy, ale také se silničními cyklo dresy, sportovními cyklo dresy, sportovními triky a volnými MTB dresy. Ceny zcela odpovídají kvalitě oblečení, protože pod lupou můžeme zjistit, že každý jeden kus je z prodyšného a rychleschnoucího materiálu (93 % polyester, 7 % elastan – lightmesh), který ke všemu potěší milovníky recyklace.

cyklodres

Materiál je totiž recyklovaný a to konkrétně z PET lahví. Střih je jako na míru pro Vaši potřebu – například prodloužený zadní cíp pro krytá záda a volné rukávy zajišťují bezproblémový pohyb všemi směry pro bikery, reflexní prvky a zateplení pro silniční cyklisty atp. Mimo dresy v této kategorii můžete nalézt také příjemné flanelové košile, které mají stylový design a jsou uzpůsobeny jak pro jízdu na kole tak pro běžné nošení. Nakonec na webu c-store naleznete také tabulky velikostí, které Vám pomohou při výběru. Co na značce Silviny snad nejvíce kvituji je výběr velikostí až do 6XL, což si myslím, spoustu cyklistů také ocení.